Προφίλ

Από το 2010 τα ραδιοταξί της Λευκάδας, παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό.

Η ιστορία μας

Το Ράδιο Ταξί της Λευκάδας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010, καθώς η ανάγκη για ένα οργανωμένο δίκτυο μεταφοράς και εξυπηρέτησης επιβατών ήταν επιβεβλημένη σε ένα νησί που αναπτύσσεται διαρκώς τουριστικά, αλλά και για να αποτελέσει ένα πολύτιμο σύμμαχο στις ανάγκες φυσικά και των Λευκαδίων.

Με πρωταρχικούς στόχους την απόλυτη ασφάλεια των μετακινήσεων και τη συνέπεια και με βάση την εμπειρία, την ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση, το Ράδιο Ταξί της Λευκάδας, ήρθε να καλύψει το μεγάλο κενό των οργανωμένων μετακινήσεων στο νησί όλες τις εποχές.

Αποτελείται από 16 μέλη, με ιδιόκτητα σύγχρονα αυτοκίνητα που είναι πάντα έτοιμα και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν το κοινό στον τομέα των ασφαλών μετακινήσεων και μεταφοράς επιβατών σε όλο το νησί 24 ώρες το 24ωρο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα μέλη μας διακατέχει η ευγένεια και η εχεμύθεια και γνωρίζουν όλα ξένες γλώσσες για την άμεση και καλύτερη επικοινωνία με τους πολλούς ξενόγλωσσους πελάτες μας.

Η καθημερινή επαφή μας με ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων μας σε ένα αναπτυσσόμενο τουριστικό τόπο, μας προσφέρει την επιπλέον εμπειρία που μας είναι απαραίτητη για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να ανοίγουμε νέους δρόμους επικοινωνίας με το κοινό.

Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας και δώστε μας την ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, καθώς είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας τις παρατηρήσεις σας και να δώσουμε στο σύνδεσμό μας την δυνατότητα να γίνει το νούμερο ένα δίκτυο εξυπηρέτησης στη μεταφορά επιβατών με ταξί στη Δυτική Ελλάδα.

Οι ικανότητες μας

Εμπειρία
Ασφάλεια
Συνέπεια
Εξυπηρέτηση

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Το Ράδιο ταξί της Λευκάδας δημιουργήθηκε και στελεχώθηκε από έμπειρους και συνεπείς επαγγελματίες οδηγούς, που βασική προτεραιότητα τους είναι η δική σας εξυπηρέτηση.

Όλα τα οχήματα μας πληρούν, τους κανόνες ασφαλείας όπως αυτοί ορίζονται από τον ΚΟΚ, ενώ συνέχεια ελέγχονται για τυχόν ζημιές οι οποίες επισκευάζονται πάντα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας, είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Για αυτό προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ξεχωριστά για κάθε πελάτη!

Όλοι οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, ενώ συνεχώς εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στον τομέα τους.

Σεβόμαστε τον πελάτη για αυτό και μας διέπει η ευγένεια προς τους επιβάτες αλλά και προς όλους τους άλλους συνανθρώπους μας που χρησιμοποιούν τον οδικό δίκτυο.

Οι οδηγοί μας

Η εμπειρία, η ευγένεια, ο επαγγελματισμός και η εχεμύθεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των οδηγών μας

rompotis_petros

Πέτρος Ρομποτής

Ταξί No. 2

ferentinos_xristos

Χρήστος Φερεντίνος

Ταξί Νο. 3

driver

Γεράσιμος Μελάς

Ταξί No. 4

lazaris

Διονύσης Λάζαρης

Ταξί No. 6

vlassopoulos_giorgos

Γιώργος Βλασσόπουλος

Ταξί No. 7

kopsidas_kostas

Κωνσταντίνος Κοψιδάς

Ταξί Νο. 8

konidaris_d

Δημήτρης Κονιδάρης

Ταξί Νο. 9

glenis_giorgos

Γιώργος Γλένης

Ταξί Νο. 10

melas

Σπύρος Μελάς

Ταξί Νο. 11

therianos

Δημήτρης Θεριανός

Ταξί Νο. 12

therianos vasilis

Βασίλης Θεριανός

Ταξί Νο. 13

verikios_nikos

Νίκος Βερύκιος

Ταξί Νο. 14

andreas_gourzis

Ανδρέας Γουρζής

Ταξί Νο. 15

dimitris-kopsidas

Δημήτρης Κοψιδάς

Ταξί Νο. 16

konidaris_thomas

Θωμάς Κονιδάρης

Ταξί Νο. 17

panos_kopsidas

Παναγιώτης Κοψιδάς

Ταξί Νο. 18

Δυτική παραλία Λευκάδας